KTÜ'de Spor Senliginde Saha Karisti, Üniversite Ögrencileri Birbirine Girdi

KTÜ'de Spor Senliginde Saha Karisti, Üniversite Ögrencileri Birbirine Girdi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafindan düzenlenen Spor Senligi kapsaminda üniversite ögrencileri arasinda oynanan turnuva maçinda kavga çikti. Üniversite ögrencilerinin yumruklu kavgasinda bir ögrenci yaralandi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafindan her yil geleneksel olarak düzenlenen Spor Senligi kapsaminda düzenlenen futbol turnuvasinda Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi ve Saglik Bilimleri Fakültesi ögrencileri karsilasti. Müsabaka esnasinda iki fakülte ögrencileri arasinda yasanan sözlü tartisma bir süre sonra arbedeye dönüstü. Yasanan arbedede Saglik Bilimleri Fakültesi ögrencisi M.E.Y. aldigi darbeyle yaralandi. Akademisyenlerin araya girmesiyle ögrenciler sakinlestirilirken, basina aldigi darbe ile yaralanan M.E.Y. hastaneye kaldirildi. Kavga nedeniyle bir süre ara verilen karsilasmanin tekrar devam etmesiyle Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi sahadan 1-0 galip ayrildi.

Karsilasma esnasinda sahada alinan güvenlik önlemlerinin de yetersiz oldugu gözlenirken, durumunun iyi oldugu ögrenilen üniversite ögrencisi darp raporu alarak sikayetçi oldu. Üniversite ögrencilerin kavgasi ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Öte yandan geçtigimiz günlerde KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi ögrencileri Sürmene ilçesinde dolmusçular ile yasadiklari servis kavgasiyla gündeme gelmislerdi. Ögrenciler kavgaya dolmusçularin yol kesmesinin neden oldugunu söylerken, dolmusçular ise ilk yumrugu ögrencilerin attigini iddia etmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile