Küba, Ermeni Asıllı İş Adamını Serbest Bıraktı

Rüşvet ve yolsuzluk suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 3 yıldan fazladır Küba'da cezaevinde bulunan Ermeni asıllı Kanadalı iş adamı Cy Tokmakçıyan serbest bırakıldı.

Toronto yakınlarındaki Concord kentinde Tokmakçıyan Grup isimli otomotiv firmasının sahibi olan Cy Tokmakçıyan'ın avukatı Barry Papazyan, aile adına yaptığı yazılı açıklamada, Cy Tokmakçıyan'ın Toronto'daki ailesinin yanına döndüğünü bildirdi. Açıklamada, Tokmakçıyan'ın hangi koşullarda serbest kaldığı konusunda bilgi verilmedi.
Küba'da yatırımları olan Ermeni asıllı Kanadalı iş adamı Cy Tokmakçıyan, Kübalı bazı devlet görevlilerine rüşvet vermek ve yolsuzluk suçlarından 2011 yılında gözaltına alınmış, ardından çıkarıldığı mahkemede suçlu bulunarak 15 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile