Küçük Ates'in Ölümden Döndügü Kavsakta Babasi Da Kazadan Kil Payi Kurtuldu

Küçük Ates'in Ölümden Döndügü Kavsakta Babasi Da Kazadan Kil Payi Kurtuldu

Antalya’da babaannesi ile beraber krese giden 3 yasindaki Ates Soyipek’in, yaya geçidinden geçmek istedigi sirada motosikletin çarpmasi sonucu kaval kemigi kirildi. Hastanede süren tedavilerinin ardindan küçük Ates bacagi alçili taburcu olurken, kazanin meydana geldigi yaya geçidini kullanarak yolun karsisina geçmek isteyen baba Serkan Soyipek ölümden döndü. Baba Serkan Soyipek, yaya geçidinde dakikalarca bekledikten sonra karsiya geçebildi.

Olay, geçtigimiz cuma günü sabah saat 08.15 siralarinda Muratpasa ilçesi Meydan Kavagi Mahallesi Avni Tolunay Caddesi üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre; babaanne Suzan Soyipek torunu Ates Soyipek’i (3) krese birakmak için yaya geçidini kullanarak yolun karsisina geçmek istedi. Bu sirada sürücüsü ögrenilemeyen 10 AJH 386 plakali motosiklet küçük çocugun da içerisinde oldugu bebek arabasina çarpti. Kazanin ardindan bebek arabasi içerisinde aci içerisinde yerde kalan Ates için olay yerine saglik ekibi sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Ates, bir özel hastaneye kaldirildi. Yapilan MR ve tomografi görüntülemesinde kaval kemiginde kirik tespit edildi. Küçük Ates, hastanede süren tedavilerinin ardindan taburcu edilerek eve geldi. Bir bacagi alçida olan küçük çocugun yüzünde de morluklar olustugu görüldü.



"Bize o yolda hiç saygi duymuyorlar"

Yasanilanlari anlatan babaanne Suzan Soyipek, "Biz torunumla birlikte evden çiktik, yaya geçidinden karsiya geçmek istedik. Otomobiller durdu, yaya yolunda öncelik benimdi. Bu sirada hizla bir motosiklet geldi, geldigi gibi de torunumun içerisinde bulundugu arabaya çarpti. Çocugum elimden firladi, ben de sürüklendim. Saglik ekipleri hastaneye götürdü, torunumun çigliklari aklimda duruyor. Bize o yolda hiç saygi duymuyorlar. Bundan birkaç gün önce de ayni sorunu yasadim. Çok tehlikeli bir yol. Bir çözüm bekliyoruz, benim çocugum kurtuldu. Biz orayi çok sik kullaniyoruz, bir üst geçit ya da isik istiyoruz" dedi.



"Az daha canindan oluyordu"

Yasanilanlarin ardindan olay yerine giden baba Serkan Soyipek ise yaya geçidinden karsiya geçmek istedi. Genç adami dakikalarca bekledikten sonra karsiya geçebildi. Bu sirada bir otomobil dururken, bir baska otomobil ise son anda fark ederek durabildi. Sürücünün korna çalarak yol vermek için duran sürücüyü uyardigi görüldü.



"Oglumun yasadigi durumu az daha kalsin ben de yasiyordum"

Oglunun yasadigi kazayi anlatan Serkan Soyipek, "Oglum babaannesi ile buradan geçmek isterken motosiklet çarpiyor. Otomobiller o sirada duruyor. Su an evde tedavisi devam ediyor. Bizim her zaman söyledigimiz bir sey var, burada daha öncede kazalar oldu. Biz çok basvuru yaptik, buraya üst geçit ya da isik yapilmasi lazim. Biraz önce ben de karsiya geçmek için geldim ve dakikalar sonra karsiya geçebildim. Bu sirada arkadan gelen bir sürücü hem duran arkadasa kornaya basti, hem de diger taraftan geçmeye çalisti. Oglumun yasadigi durumu az daha kalsin ben de yasiyordum. Burada okullar var, burayi her sabah ve aksam ögrenciler kullaniyor. Çocuklarimiz güvende degiller, tek istedigimiz bu önem arz etsin. Önlemler alsin, benim çocugum kurtuldugu için sükrediyorum ama baska çocuklarin cani yanmasin" sözlerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile