Küçük Bilge'nin Coskusu, 23 Nisan'a Renk Katti

Küçük Bilge'nin Coskusu, 23 Nisan'a Renk Katti

Zonguldak’ta sehir stadinda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari gerçeklestirildi. Birinci sinif ögrencisi Bilge Isil Örenli, gösterilere saha kenarindan eslik edince ilgi odagi oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari Karaelmas Kemal Köksal Stadi’nda devam etti. Zonguldak Valisi Osman Hacibektasoglu ve Belediye Baskani Tahsin Erdem törene katilan ögrenciler, veliler ve ögretmenlerin bayramini kutladi.

Törende saygi durusunda bulunulmasinin ardindan Istiklal Marsi okundu. Il Milli Egitim Müdürü Osman Bozkan, günün anlam ve önemini belirten konusma gerçeklestirdi. Ardindan gösteriler gerçeklestirildi.

Gösterilerde yer almadigi halde saha kenarina gelen Zonguldak Ilkokulu 1. Sinif ögrencisi Bilge Isil Örenli, saha içerisinde yapilan gösterilere eslik etti. Daha önce çalismadigi halde gözlemledigi hareketleri anlik olarak yapmayi basardi.

Annesi Gülay Örenli ise kizini tribünden seyretti. Kizi ile gurur duydugunu söyleyen Gülay Örenli, “Zamanla insallah basarisi kesfedilir. Biz yeni geldik. Evde de vatani duygulari kendisine pekistirmeye çalisiyoruz. Sanirim o duygudan dolayi burada içinden gelenleri yapti. Vatanini seven bir çocuk. Mutlu çocuk. Içinden geçenleri yapiyor. O da beni mutlu etti” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile