Küçük Çocuk Seyir Halindeki Araçtan Yola Düstü

Küçük Çocuk Seyir Halindeki Araçtan Yola Düstü

Meksika’da Zacatecas sehrinde ailesi ile seyir halindeki araçta bulunan küçük çocuk arka kapinin açilmasi ile araçtan düstü. Küçük çocuk olaydan yara almadan kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Meksika’nin Zacatecas sehrindeki Heroes de Chapultepec Bulvari’nda ailesi ile bulundugu araçtan seyir halindeyken düsen küçük çocuk ölümden döndü. Aracin viraji aldigi sirada arka kapisinin açilmasi ile küçük çocuk yola düserken, aile çocugun düstügünü fark etmesi ile birkaç metre sonra araci durdu. Küçük çocuk düstügü yerden kalkarak ailesine dogru kosarken, çocugun olaydan yara almadan kurtuldugu aktarildi.

Araç kapisinin çocuk tarafindan mi açildigi ya da virajin etkisiyle kendiliginden mi açildigi tespit edilemezken, arkadan gelen araçlarin çocugu fark ederek durmasi ise büyük bir faciayi engelledi.

24 Temmuz’da yasanan olay yolda bulunan güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedilirken, görüntüler sosyal medyanin gündemine oturdu. Sosyal medya kullanicilari, çocugun emniyet kemeri takmadigina dikkat çekerek, arka koltukta da emniyet kemeri kullaniminin önemine degindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile