Küçük Kızın Tedavisi Devam Ediyor

Babaannesi tarafından vücudunda sigara yanıkları fark edildiği iddia edilen 2.5 yaşındaki A.

P’nin tedavisi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahi Servisinde devam ediyor. Kemer'de yaşayan babaanne S.E, Antalya’da Rus uyruklu annesi K.A. ile yaşayan torunu A’nın kalçası, göğsü, parmaklarının arası ve ayaklarının altında sigara yanıkları gördü. 2.5 yaşındaki torunu A’yı alarak Kemer’e dönen babaanne, torununu Kemer Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Doktorlar A'ya ilk müdahaleyi yaparken, ayak serçe parmağındaki yanık nedeniyle cerrahi müdahale gerekebileceği ve küçük kızın makatında da yanık olduğunu tespit ederek Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nurullah Bülbüller, yaptığı yazılı açıklamada, küçük A’nın Çocuk Cerrahi Servisinde tedavisinin devam ettiğini, genel durumu ve şuurunun açık olduğunu bildirdi.

Bülbüller, açıklamasına şöyle devam etti; “18.03.2013 tarihinde saat 16:50 civarlarında hasta Acil Servise yanık şikayeti ile getirilmiştir. A.P, gerekli muayenesi yapıldıktan sonra Çocuk Cerrahi Servisine yatırılmıştır, genel durumu iyi şuuru açık ve gerekli tedavileri planlanmıştır. Gerekli adli soruşturmalar başlatılmıştır.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile