Küçük Mucit, Başkan AK'a Projesini Anlattı

Küçük Mucit, Başkan AK'a Projesini Anlattı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, konuk olduğu evin kızı Ezgi Nur Erdem’in projesi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan münasebetiyle yaptığı ev ziyaretlerini sürdürdü. Osmangazi Mahalle iftarı esnasında yanına gelen Bünyamin Erdem’in çay davetini kıramayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile eşi Hatice Ak aileye konuk oldu.

Ezgi Nur (14) ve Hira Nur (7) isminde iki kızı olan Bünyamin (42) - İlknur (38) Erdem çiftine konuk olan Başkan Ak, Ezgi Nur’un projesi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Başkan Ak’a projesini anlatan Ezgi Nur daha temiz bir çevre istediğini söyledi.

“Mikro Kaldırım” adını verdiği projede kurulan düzenekle minik mucit, 5 dakikada bir kaldırımların kireçli suyla yıkanması ve bu sayede bulaşıcı hastalıkların önüne geçmeyi amaçladı. TÜBİTAK Katılım Belgesi aldığı projeyle kaldırımları mikrop ve bakterilerden arındırmayı hedeflediğini söyleyen Ezgi Nur’a Başkan Ak, “Sen büyüyünce çevre mühendisi ol” dedi.

Kızların ikinci isimlerinin Nur olması sebebiyle Allah nur içinde yaşatsın temennisinde bulunan Ak, aileye Kur’an-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile