Küçükali'den Karanfil'e Ziyaret

Küçükali'den Karanfil'e Ziyaret

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil'i ziyaret etti.

Samsun'un Canik ilçesinde inşa edilecek olan Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi binasının temel atma töreni için Samsun'a gelen Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil'e ziyarette bulundu. İl Özel İdaresi AR-GE Dairesi'nde gerçekleşen ziyarette Türk Kızılayı'nın önemine değinildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Türk Kızılayı'nın Türkiye'nin gururu olduğunu söyleyen Karanfil, "İnsanların en zor zamanlarında, sıkıntı yaşadığı anlarda Kızılay'ın yardım elini uzatması çok anlamlı. Bu anlamda Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi, yeni hizmet binasıyla birlikte kan ihtiyacı olan insanlara hayat vermeye devam edecek ve bu Samsun için önemli bir yatırım olacak. Ayrıca sağlık kenti olma yolunda hızla ilerleyen ilimize bu kapsamda büyük bir destek sağlayacak" dedi.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali de bugün temeli atılan Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin önemine değinerek, "Aynı zamanda Türk Kızılayı'nın ülke genelinde belli merkezlerde, ani ve acil hallerde mücadele amaçlı kurulan lojistik depoları bulunmaktadır. Böyle bir lojistik merkezin kurulması gerek Samsun için gerekse bölge için çok yararlı olacaktır" diye konuştu.
Ani ve acil hallerde mücadele amaçlı kurulan lojistik depoların öneminin farkında olduğunu kaydeden Karanfil, Samsun İl Özel İdaresi olarak bu konuda yapılabilecek her şeye destek veremeye ve yardımcı olmaya hazır olduklarını kaydederek, Küçükali'yle lojistik depoların kurulabilmesi çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile