Küçükaydın Kozan-Feke Karayolunda İncelemelerde Bulundu

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Kozan-Feke Karayolunda yol genişletme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kozan-Feke karayolu Sırelif mevkiinde devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Küçükaydın, "Şuanda Adana’mızda bir taraftan Kozan-Adana arası duble yol çalışmamız devam ederken bir taraftan da Kozan-Feke karayolundaki yol genişletme çalışmamız son sürat devam ediyor. Çalışmalar gerçekten çok güzel. Şuanda Sırelif’ten Çulluuşağı Köyüne kadar olan bölümde ciddi bir çalışma var. Özellikle Adana-Kozan arasındaki duble yol çalışmalarımız son günlerdeki yağışlardan dolayı biraz yavaşladı ancak müteahhit arkadaşımızla görüşmemde Mayıs ayına kadar Tırmıl’a kadar olan bölümün duble yol olarak tamamlanacağını bana ilettiler" dedi.

Kozan-Feke arasında olduğu gibi Feke-Saimbeyli arasında da yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Küçükaydın, "Şuana kadar ihalesi edilmeyen yolumuz kalmadı. Kayseri Mansurlu Yahyalı yolunun yapılmayan kısımlarının da ihalesi tamamlandı. İnşallah yollarımız iktidarımız döneminde tamamlanacaktır. Kozan ve Adana olarak hükümetimiz dönemindeki yol düzenleme çalışmalarından yeterince payımızı aldığımızı düşünüyorum ve hala da almaya devam edeceğiz. Özellikle bölge halkımız bu çalışmalardan oldukça memnun. İnşallah Akdeniz’i Karadeniz’e bağlayan bu yol ağımız giderek gelişecek ve buralara çok güzel tesisler kurulacak. İki yıl içinde Feke’ye kadar olan yolumuz tamamen tamamlanacak" diye konuştu.

Yol incelemelerine Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak, AK Parti Saimbeyli İlçe Başkanı Hasan Karabulut, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, yolu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile