Küçükbalıklı'ya Spor Kompleksi Müjdesi

Küçükbalıklı'ya Spor Kompleksi Müjdesi

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik sporcularına önce eşofman hediye etti.

Erdönmez , Küçükbalıklı`ya spor kompleksi yapacakları müjdesini verdi .

Amatör spor kulüplerinden 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü’ne eşofman ve spor malzemesi yardımı yapan Osmangazi Belediyesi , Küçükbalıklı Mahallesi’ne kazandırılacak spor kompleksi için de düğmeye bastı . 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret eden Hüseyin Erdönmez , Mehmet Çoban , Kemal Bayraktar ve Ayhan Sezer kulüp yöneticileri ve sporcularla bir araya geldi .

“Futbolcularımız zor şartlar altında spor yapıyor . ” diyen Kulüp Başkanı Zafer Akman’a müjdeli haber Hüseyin Erdönmez’den geldi . Erdönmez , Küçükbalıklı Mahallesi’ne yapılacak spor kompleksinin önümüzdeki yaz aylarında temelini atacaklarını söyledi . Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın bu konudaki hassasiyetini dile getiren Erdönmez , " Elimizden geleni yapacağız ve bu bölgeyi canlandıracağız . Gençlerimiz sağlıklı ve güzel bir tesiste spor yapmanın keyfini yaşayacak . " dedi .


Osmangazi Belediyesi’nin yapacağı spor kompleksi haberini duyan sporcular ve kulüp yöneticileri de büyük sevinç yaşadı . Sporcuların yüzünü güldüren bir diğer gelişme ise Osmangazi Belediye tarafından hediye edilen eşofman ve spor malzemeleri oldu .

Genç futbolcular aldıkları toplarla yağışa aldırmadan antrenman yapmaya başladı .


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile