Küçükçekmece'de 4 Kisinin Hayatini Kaybettigi Çatismanin Detaylari Ortaya Çikti

Küçükçekmece'de 4 Kisinin Hayatini Kaybettigi Çatismanin Detaylari Ortaya Çikti

Küçükçekmece Adliyesi önünde çikan çatismada hayatini kaybeden 3 kisinin cenazesi güvenlik gerekçesiyle gece saatlerinde ailelerine teslim edilirken, olayda hayatini kaybeden 4. kisinin cenazesinin de Adli Tip’taki islemlerine devam edildigi ögrenildi. 24 kisinin karistigi 18 kisinin de gözaltina alindigi olayin detaylari da ortaya çikmaya basladi. Iki grup arasinda otopark devri ile ilgili yasanan anlasmazliklar nedeniyle daha önce silahli kavga çiktigi ve 2 kisinin de yaralandigi ögrenildi.

Küçükçekmece Adliyesi’nin 200 metre disinda açik otopark çikis noktasinda iki grup arasinda silahli çatisma çikmis, daha önce meydana gelen bir olayin davasinin ardindan çikan silahli çatismada Selcan Selvi, Kadir Mendanoglu, Nazim Sözer, Ercan Sözer isimli 4 kisi hayatini kaybederken, 2 kisi de yaralanmisti. Ilk tespitlere göre 24 kisinin karistigini olayda 18 kisi de gözaltina alinmisti. Çatismada hayatini kaybeden 4 kisinin cenazesi Adli Tip Kurumu’na kaldirilmisti.

3 kisinin cenazesi Adli Tip Kurumundan alindi

Çatismada hayatini kaybeden 3 kisinin otopsi islemleri tamamlandi. Nazim Sözer, Ercan Sözer ile yegenleri Kadir Mendanoglu’nun cenazeleri taraflarin tekrar karsi karsiya gelmemesi için gece saatlerinde ailelerine teslim edildi. Nazim Sözer, Ercan Sözer’in Hakkari’de, Kadir Mendanoglu’nun ise Antalya’da topraga verilecegi ögrenildi. Çatismada hayatini kaybeden Selcan Selvi’nin ise otopsi islemlerinin sürdügü kaydedildi.

Çatismanin detaylari ortaya çikmaya basladi

4 kisinin hayatini kaybettigi çatismanin detaylari da ortaya çikmaya basladi.

Otopark devri ile ilgili husumetli olan iki grup arasinda yasanan anlasmazliklar üzerine daha önce silahli kavga çiktigi olayda 2 kisinin yaralandigi belirlendi. Sahislarin hem otopark devri hem de silahli yaralamaya iliskin davalari için Küçükçekmece Adliyesi’ne geldikleri ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile