Küçükçekmece'de 6 Ayda 1340 Vatandasa Evde Bakim Hizmeti Verildi

Küçükçekmece'de 6 Ayda 1340 Vatandasa Evde Bakim Hizmeti Verildi

Küçükçekmece Belediyesi yasli, engelli, hasta ve bakima ihtiyaci olan yurttaslarin yasam kalitesini artirmak için evde bakim hizmetini sürdürüyor. Bu kapsamda son 6 ayda bin 340 vatandasa ‘evde bakim, temizlik, tadilat ve kuaförlük hizmeti’ verildi.



Sosyal belediyecilik anlayisi ile çalismalarini sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, COVID -19 normallesme sürecinin ardindan ara verdigi evde bakim hizmetine kaldigi yerden devam ediyor.

"Ihtiyaci olan her vatandasimizin yaninizdayiz"

Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, “Yasli ve bakima ihtiyaci olan vatandaslarimiz için uyguladigimiz evde bakim hizmeti kapsaminda ekiplerimiz vatandaslarimizi evlerinde ziyaret edip kisisel bakimlarini yaparak, ev temizliklerini gerçeklestiriyor. Amacimiz; onlarin günlük yasantilarini kolaylastirarak, magduriyet yasamalarina izin vermeden, yalniz olmadiklarini hissettirmek. Bu hizmeti gerekli sartlari tasiyan tüm vatandaslarimiza sunuyoruz” diye konustu.



Temizlik, tadilat - tamirat isleri gerçeklestiriliyor

Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü bünyesinde hizmet veren ekipler; yasli, engelli ve hasta vatandaslarin aileye ve baskalarina bagimliligini azaltmak, kendi evlerinde daha temiz ve saglikli yasamalarini saglamak amaciyla birim tarafindan temin edilen temizlik malzemeleriyle hasta evlerinin belirli araliklarla günlük temizliklerini yapiyor. Evlerindeki bakim, onarim, tadilat-tamirat islerini de gerçeklestiriyor. Küçükçekmece Belediyesi ekipleri engelli, yasli vatandaslar ile yatagindan kalkamayan hastalari kendi evinde ziyaret ederek, kuaförlük ve tiras gibi öz bakimlarini da yapiyor. Basvurular, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne yapiliyor. Evde bakim hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaslar, Küçükçekmece Istasyon Mahallesi’ndeki Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne basvuruda bulunarak veya arayarak ayrintili bilgi edinebilirler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile