Küçükçekmece'de Kadin Kiligina Giren Çekiçli Saldirgan Komsusu Çikti

Küçükçekmece'de Kadin Kiligina Giren Çekiçli Saldirgan Komsusu Çikti

Küçükçekmece’de, 52 yasindaki kadina çekiçle saldiran saldirgan yakalanarak gözaltina alindi. Saldirganin kadin elbisesi giydigi ve saldiriya ugrayan kadinin alt komsusu oldugu tespit edildi. Saldirganin kiyafetini degistirdikten sonra kadini hastaneye götürmek için yardim ettigi ortaya çikti. Sahsin kaçis ve kiyafet degistirme anlari güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Pazartesi günü saat 11.20 siralarinda Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Ömür Sokak’ta bulunan evinde kahvalti yaptigi sirada çalan kapiyi açan Naciye Olgunsay, çekiçli saldiriya ugramisti. Saldirinin ardindan süpheli olay yerinden kaçmis ve Olgunsay 13 çekiç darbesiyle hastaneye kaldirilmisti. 4 çocuk annesi kadinin kafasina 10 dikis atildi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri ise, parmak izi ve güvenlik kamerasi incelemesinin ardindan saldirgani yakalamak için genis çapli çalisma baslatti. Küçükçekmece Asayis Büro Amirligi ekipleri, yaptigi titiz çalismayla 24 saatte yaklasik 50 güvenlik kamerasi inceledi. Süphelinin giris ve çikis yapabilecegi çevredeki tüm sokaklarda arastirma yapildi.

Polis, degismeyen ayakkabi detayindan faili yakaladi

Yapilan kamera ve arastirma çalismalarinin ardindan sahsin kadin kiyafeti giydigi tespit edildi. Kameralarda kosan kadindan süphelenen polis ekipleri, Naciye Olgunsay’a kosan kadini kiyafetlerinden teshis ettirdi. Tespitin ardindan polis ekipleri, süpheliyi yakalamak için çalismalarini sürdürdü. Bunun üzerine yapilan arastirmada polis ekipleri kamerada, sahsin kaçarken ve kiyafet degistirirken ayakkabinin degismedigini belirledi. Polis, yaptigi titiz çalismada süphelinin, kadinin alt komsusu Vefa E., oldugunu ortaya çikardi. Küçükçekmece Asayis Büro Amirligi ekipleri, adami bulundugu adreste yakalayarak gözaltina aldi. Gözalti islemlerinin ardindan süpheli Vefa E, adliyeye sevk edildi.

Kiyafet degisikligi ve kaçis anlari güvenlik kamerasinda

Öte yandan süphelinin olayi gerçeklestirdikten sonra kaçis anlari güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde mor pardösülü sahsin olaydan sonra kostugu ve 3 sokak ötede kuytu bir yerde kiyafet degistirerek bir torbanin içine koydugu anlar görüldü.

Saldirgan, degistirdigi kiyafetleri baska bir sokagin basindaki çöp kutusuna giderek torbayi attigi ve sonra evinin yakinindaki bakkaldan alisveris yaptigi kameralara yansidi. Sokagindaki kalabaligi gören süpheli Vefa E, elindeki alisveris poseti ile saldiriya ugrayan kadin hastaneye görüldügü sirada yardim ettigi ortaya çikti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile