Küçükçekmece'de Kaza Yaptiklari Araci Birakip Kaçtilar

Küçükçekmece'de Kaza Yaptiklari Araci Birakip Kaçtilar

Küçükçekmece’de önce bir araca ardindan IETT otobüsüne çarpan otomobilin sürücüsü aracini birakip olay yerinden kaçti. Yaralanan olmayan kaza maddi hasarla atlatildi.

Kaza, saat 15.00 siralarinda Küçükçekmece Istasyon Mahallesi Istasyon Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kanarya istikametine giden sürücü kimligi belirsiz 34 EGL 175 plakali otomobil, ayni yöne giden 34 DM 6786 plakali Kadir Ç.’nin kullandigi panelvan araca ardindan karsi seritten gelen Nedim Ç. yönetimindeki 34 BRL 202 plakali IETT otobüsüne çarpti.

Otobüsteki yolcular kazayi yara almadan atlatti.

Sürücüler ve otobüsteki yolcular kazayi yara almadan atlatti. IETT soförü otobüsteki yolculari tahliye ederken, kimligi alinamayan sürücü ile yanindaki yolcunun kaçtigi ögrenildi.

Olay yerine polis ekibi ve tedbir amaçli ambulans sevk edildi. Kaza nedeniyle trafikte bir süre aksama meydana geldi. Facianin esiginden dönülen kazada araçlarda hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.

Olayi anlatan otobüs sürücüsü Nedim Ç., “Normal güzergahimizda, tek serit gidiyoruz. Adam karsidan geliyor, önündeki araca vuruyor, önündeki araçtan sekip direk bize geliyor. Asiri hizliydi, araba havadan geldi. Yolcuyu tahliye edene kadar kaçmis, ben önce yolcudan sorumluyum, tahliye ettim, baktim kimse yok. Herhangi bir yarali yok” diye anlatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile