Küçükçekmece'de Vahset

Küçükçekmece'de Vahset

Küçükçekmece’de bir adam, eski karisini sokak ortasinda biçakladi, ölmesi için basinda bekledi. Çevredeki vatandaslarin tepki göstermesiyle sahis olay yerinden kaçarken, agir yaralanan kadin hastaneye kaldirildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Küçükçekmece Sultanmurat Mahallesi 2.Sen Sokak’ta sabah 07.30 siralarinda yasandi. K.E. isimli sahis, 3 yil önce ayrildigi eski karisi E.O.’yu sokak ortasinda biçakladi. Iddiaya göre, zanli olayi gerçeklestirdikten sonra ölmesi için karisinin basinda bekledi. Kadinin çigliklari üzerine mahallede yasayanlar duruma tepki gösterdi. Iddiaya göre, bu sirada bir mahalleli adami uzaklastirmak için havaya ates açti. Mahallelinin tepkisi üzerine adam, bir yakinin aracina binerek olay yerinden uzaklasti.

Bölgeye polis ekipleri ve saglik ekibi sevk edildi. Yarali kadin, yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi.

Küçükçekmece Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri zanli K.E.’yi kisa sürede gözaltina aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile