Küçükçekmece Sanat Atölyeleri Bulusmalari Sergisi Sefaköy Galeri Küp'te Ziyarete Açildi

Küçükçekmece Sanat Atölyeleri Bulusmalari Sergisi Sefaköy Galeri Küp'te Ziyarete Açildi

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Galeri Küp, ilçedeki 14 sanat atölyesinden özenle seçilmis eserlerin yer aldigi "Küçükçekmece Sanat Atölyeleri Bulusmalari’’ adli sergiye ev sahipligi yapti.

"Küçükçekmece Sanat Atölyeleri Bulusmalari’’ isimli sergi Sefaköy Galeri Küp’te ziyarete açildi. Yagliboya, karakalem ve karma eserlerden olusturulan; çogunlukla doga ve hayvan figürlerinin yer aldigi sergiye sanatseverler yogun ilgi gösterdi. Küçükçekmece’de faaliyet göstermekte olan Artofist, Avrupa Konutlari 3 Leyla Kiratli Resim Atölyesi, Dönüsüm Atölyesi, Ege Sanat Evi, Haldun Erdinç Ögrencileri, Karakuzu Sanat Atölyesi, Küçükçekmece Resim Kulübü, Kybele Sanat Atölyesi, Marti Mozaik Atölyesi, Özlem’in Atölyesi,Sb uniq, Sun Seramik Atölyesi, Tuna Sanart ve Zburdeart gibi atölyelerin koleksiyonundan seçilerek hazirlanan sergi, 2 Nisan tarihine kadar Sefaköy Galeri Küp’te ziyaret edilebilecek.

"Küçükçekmecelileri nitelikli sanat etkinlikleriyle bulusturmaya devam edecegiz"

Serginin açilisinda konusan Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Güney Özkilinç, "Ilçemizde sanat adina çalismalarini yürüten 14 degerli atölyenin ürünlerinden olusan bu özel serginin açilisini yapmaktan dolayi çok mutluyum. Istanbul belediyeleri arasinda 4 galerisi olan ve düzenli olarak sergi açarak, farkli disiplinlerle ilgili söylesiler yapan nadir belediyelerden birisiyiz. Sanatseverleri nitelikli sanat eserleriyle bulusturmaya ve sanata ve sanatçiya olan destek vermeye devam edecegiz. Ilçemizde kültür sanat iklimine katki saglayan sanat atölyelerinin degerli yeteneklerine tesekkür ediyorum ”dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile