Küfür Kavgasinda Silah Ve Biçaklar Çekildi Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali

Küfür Kavgasinda Silah Ve Biçaklar Çekildi Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali

Izmir’in Karabaglar ilçesinde iki grup arasinda küfür nedeniyle baslayan tartisma silah ve biçakli kavgaya dönüstü. Meydana gelen olayda 3 kisi biçakla, 1 kisi de silahla yaralanirken, silahla yaralanan kisinin durumunun agir oldugu ögrenildi. Olayin ardindan kaçan 2 süpheliyi yakalamak için baslatilan çalisma sürüyor.



Olay, saat 00.00 siralarinda Günaltay Mahallesi 4902 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ö.G. (67), B.G. (19), Ö.Y. (67) ve I.A. (31) sokakta bulundugu esnada motosikletle iki kisi yanlarina gelerek gruba küfür etti. Bu sebeple baslayan tartisma kavgaya dönünce olay yerine bir otomobil geldi ve önce havaya, sonra da kalabalik gruba dogru ates etti. Açilan ates sonucu Ö.G. gögsünden silahla vurulurken, kavga esnasinda B.G. kalçasindan, Ö.Y. sirtindan, I.A. da belinden biçaklanarak yaralandi. Silah ve biçakla 4 kisiyi yaralayan grup ise olay yerinden kaçti.

Kavga ani kamerada

Öte yandan meydana gelen olay çevre sakinleri tarafindan cep telefonu kamerasiyla görüntülendi. Görüntüde iki grubun birbirleriyle küfürlestigi ve kovalamaca yasandigi anlar yer aldi.

Durumu kritik

Çevre sakinleri durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirirken, olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilardan Ö.G., B.G. ve Ö.Y. Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine, I.A. ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine kaldirildi. Silahla yaralanan Ö.G.’nin durumunun agir oldugu, diger yaralilarin ise hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Kimlikleri belirlendi

Olayin ardindan kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatan Karabaglar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, saha ve sistem çalismalari yürüterek süphelilerin kimliklerini belirledi. Ekipler, kavgada biçak kullanan kisinin V.Ç., silah kullanan kisinin ise M.A. oldugunu belirledi. Süphelileri yakalamak için baslatilan çalisma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile