Küfürbaz Hirsiz Tutuklandi

Küfürbaz Hirsiz Tutuklandi

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde yagma ve hirsizlik suçlarindan yakalanip adliyeye sevk edilirken gazetecilere agza alinmayacak küfürler savuran hirsiz tutuklandi.

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesine bagli Çinarli Mahallesi’nde pencereyi zorlayarak, bir eve giren hirsiz, evde kari-koca ile karsilasti. Evden bos dönmek istemeyen acimasiz hirsiz, kaçmak yerine karsisina çikan kari kocaya biçak çekerek, evden 2 adet telefon ve Besiktaslilar Dernegi Madalyasini alarak kaçti.

Kisa sürede tespit edildi

Ayni gecede farkli adreslerden 2 bin TL ve 5 ayri cep telefonu, kredi ve banka kartlari ve giyim esyalari daha çalinmasi üzerine hirsizlik ihbarini alan Süleymanpasa Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri arastirmalarini genisletti. Polis ekiplerince yapilan arastirmalar sonucunda hirsizlik olayini gerçeklestiren sahsin 24 yasindaki A.C.K. oldugu tespit edildi.

Utanmadan gazetecilere hakaretler savurdu

Polis ekiplerince yapilan operasyon sonucunda sahis, çaldigi cep telefonu, para ve malzemelerle suçüstü yakalandi. Süleymanpasa Ilçe Emniyet Müdürlügüne götürülen sahsin yapilan sorgulamalarinda çok sayida hirsizlik ve yagma kaydinin bulundugu tespit edildi. A.C.K. isimli hirsizlik zanlisi daha sonra nitelikli yagma ve 3 ayri evden hirsizlik olaylarindan mevcutlu olarak adliyeye sevk edildi. Zanli adliyeye sevk edildigi sirada onu kameralara çekmeye çalisan gazetecilere agir küfürler savurup, saldirmaya çalisti. Polis ekiplerinin arasindan siyrilamayan küfürbaz hirsiz, kisa sürede adliye binasina alindi. Adliyeye çikarilan A.C.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile