Kuğular Yüksek Uçuyor

Kuğular Yüksek Uçuyor

Türkiye Voleybol ligi 3.lig temsilcisi Seramiksan Bayan voleybol takımı Denizli Bereketli’yi rahat geçti. Kuğular oynadıkları son 3 lig maçınıda kazanarak iyi bir seri yakaladı.

Turgutlu Belediyesi Yedi Eylül kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmada Seramiksan rakibini 25-9, 25-15 ve 25-16’lık setlerle 3-0 yenerek puanını 10’a çıkardı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kuğular 2.lig hedefine sağlam adımlarla yürüyor.

Karşılaşma sonrası maçı ve galibiyeti değerlendiren Burak Ersoy:” Oldukça iyi bir seri yakaladık. Bu maçtada baştan sona üstün olan taraf bizdik. Taraftarlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum, tribünde bizim itici gücümüz oluyorlar. Oyuncularımızı ve teknik heyetimimizi tebrik ediyorum iyi oyun sonucu net bir skor elde ettik. Yükselişimiz devam edecek. Hedefliğimiz noktaya sağlam adımlar yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Maçtan Notlar: -Karşılaşmayı Seramiksan Şirket Sahipleri Bilgehan-Hakan Demirdöver, Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul ve Denizli Bereketli takımının yöneticileri ile birlikte protokol tribününde izlediler.

-Karşılaşmayı yaklaşık 500 voleybol sever tribünde izledi. Seramiksan Orkestrası maç boyunca takımına destek oldu. Karşılaşma sonrası takım oyuncularıyla birlikte tezahürat yaparak tribünleri coşturdular.

-Seramiksan Bayan Voleybol takımının yeni transferi Tuğba Tuğçe Daral bu karşılaşmada ilk 6’da görev aldı. 3 maçtır ilk 6’da görev yapan pasör Tülay’ın yerine bugün Meral sahada yer aldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile