Kula'nin Kurtulusunun 102. Yili Coskuyla Kutlanacak

Kula'nin Kurtulusunun 102. Yili Coskuyla Kutlanacak

Manisa’nin Kula ilçesinde, Kula’nin düsman isgalinden kurtulusunun 102. yilini kutlama programi belli oldu. Kula Belediyesi tarafindan organize edilen etkinlikler, ilçenin kurtulus günü olan 4 Eylül Çarsamba günü baslayacak ve 8 Eylül Pazar günü ünlü sanatçi Kiraç’in konseriyle son bulacak.

Kula’nin düsman isgalinden kurtulusunu anmak için düzenlenen programlar 4 Eylül Pazartesi günü Sehit Ömer Halisdemir ve Yunus Emre Kent Meydani’nda bulunan Atatürk Aniti’na çelenk sunumu ile baslayacak. Çelenk sunumunun ardindan Hisarkapi mevkiinden baslayip Kent Meydani’nda sona erecek olan kortej yürüyüsü ile program devam edecek. Gündüz programlarinin tamamlanmasinin ardindan Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin kurtulus konserleri çerçevesinde ünlü sanatçi Manus Baba, 4 Eylül Çarsamba aksami Kulali hayranlariyla bulusacak.

Geleneksel konser günleri ise 5-6-7-8 Eylül olarak belirlendi. Bu kapsamda 5 Eylül günü Türk Halk Müzigi’nin önemli isimlerinden Özlem Özdil Kulali hayranlariyla bulusacak. Özdil’in ardindan, 6 Eylül Cuma günü Perdenin Ardindakiler müzik grubunun performansi ile Kula’da rock rüzgarlari esecek. Özdil’in ardindan, 6 Eylül Cuma günü Perdenin Ardindakiler müzik grubunun performansi ile Kula’da rock rüzgarlari esecek. 7 Eylül Cumartesi günü sahne alacak olan Inci Mercan, sevilen sarkilariyla izleyicilere müzik ziyafeti sunacak. Kutlama etkinliklerinin son günü olan 8 Eylül Pazar ise, Kiraç konseriyle noktalanacak. Kiraç, güçlü sesi ve sahne performansiyla izleyicilere unutulmaz bir aksam yasatacak. Tüm etkinliklerin sunuculugunu ise Aykut Pala üstlenecek. Kula halki, 5 gün boyunca birbirinden farkli müzik türleri ve eglence dolu anlarla, kurtulus coskusunu doyasiya yasayacak.

Kula’nin 102 yillik gururu, müzik ve eglence dolu bu etkinliklerle taçlandirilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile