Kulalı Polisler Emekli Meslektaşlarını Unutmadı

Kulalı Polisler Emekli Meslektaşlarını Unutmadı

Kula İlçe Emniyeti kuruluş yıldönümlerinde emekli, meslektaşlarını unutmadı.


Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılı münasebetiyle düzenlenen bir dizi etkinlik kapsamında Kula ilçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları, bundan önceki yıllardaki olduğu gibi buyıl yeni bir etkinlik düzenleyerek İlçe de yaşayan Emekli Olmuş Polis ve bekçiler ile yemekte bir araya geldi.

Kula’da ikamet eden meslekten emekli olan arkadaşları Egemen tesislerinde bir araya gelen Kula ilçe emniyet müdürlüğü personeli yemek sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplantıda anıların paylaşılması duygusal anlar yaşanmasına neden olurken, bazen de iki tarafta gözyaşlarını tutamadı. Mesleğin kutsallığı ve zorluklarına da dikkat çekilen son derece içten sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte personelin ve emekli meslektaşlarının mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Yemeğe Kula Jandarma bölük komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar İlçe Emniyet müdürü Tarkan Gündoğdu Kula Bölge trafik amiri Gürhan Alayörük Trafiş Şube Büro amiri Mustafa Esenlibınar Aşayiş Büro amiri Hamdi Üğrü Emekli polis ve bekçiler ve ilçe emniyet müdürlüğü personeli katıldı.

Yemekte konuşan Kula ilçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu “ Teşkilatımızın kuruluşunun 169 yılında yapılan etkinlikler çerçevesinde Kula ilçesinde ikamet eden Emekli meslektaşlarımız ile bir araya gelme adına bu yemeği düzenlediklerini katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum dedi.

Emekli olan meslektaşlarımıza ilçe emniyet müdürlüğünün kapısının her zaman açık olduğunu da dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile