Kullanicilara Yarinin Teknolojisini Sunan Casper Nirvana F500 Tanitildi

Kullanicilara Yarinin Teknolojisini Sunan Casper Nirvana F500 Tanitildi

Casper, yarinin tercihlerini bugünden kullanicilarina sunan yeni Nirvana F500 laptopunu görücüye çikardi. Güçlü donanimiyla yüksek performansi, tasarimiyla sikligi ve hafifligi bir arada model, maksimum mobiliteyi kullanicilara sunuyor.

Teknolojinin kabuk degistirmesi ve hayatin dijitallesmesi kullanicilari bilgisayar tercihlerinde arayisa sürüklüyor. Is yapis sekillerinin ve egitim sistemlerinin farklilasmasiyla mobilitenin önem kazandigi yeni döneme uygun çözümler sunan Casper da kullanicilarin tercihlerine yarinin teknolojisiyle cevap veriyor. Performans, tasarim ve hafifligi bir arada sunan yeni Casper Nirvana F500, üretkenligi odak noktasina alan ve maksimum mobiliteye sahip olmak isteyen kullanicilara hitap edecek sekilde tasarlanarak satisa çikarildi.

Yarinin tercihinde sik, hafif ve güçlü laptoplar ön planda

Her yerde çalisma ya da egitim alma özgürlügü, gün geçtikçe hayatin içerisine yerlesiyor. Hayatin degisiminde ön plana çikan bu noktalara karsi da kullanicilarin bilgisayar tercihlerinde performans, hafiflik ve tasarim ön plana çikiyor. Türkiye’nin teknoloji markasi Casper da bu degisime uygun olacak en yeni laptop bilgisayari Nirvana F500’ü kullanicilarina tanitti. 11. Nesil Intel Core i3 1115G4 ve i5 1135G7 Tiger Lake islemcileri bulunduran Nirvana F500, güncel islemciler ile kullanicilara üstün performansa sahip olma firsatini sunuyor. Metalik gride bulusan ultra premium tasarimi, 19,9 mm inceligi, modern tasarimi ve güçlü formu ile Nirvana F500, 1,7 kg hafifligiyle de tasinabilirligi kolay ve mobiliteyi maksimum düzeyde sagliyor.

Göz yormayan genis ekran ile maksimum üretkenlik kullanicilara sunuluyor

Çalisirken ya da film izlerken hiçbir detayi kaçirmak istemeyen kullanicilara 8.3 mm ince çerçeve yapisiyla genis ekran deneyimi yasatan Casper Nirvana F500, full HD çözünürlügü IPS ekran teknolojisiyle birlestirerek uzun çalisma saatlerinde göz yorgunlugu yasanmasinin da önüne geçiyor. IPS ekran paneli sayesinde tüm açilardan hiçbir renk kaybi yasanmadigi gibi Anti-Glare yansima önleyici özelligi ile de mükemmel bir ekran deneyiminin önünü açan Nirvana F500, ayni zamanda yüksek kaliteli ses ve görüntü aktarimini anlik olarak yapabilecek HDMI portlarina ve hizli veri aktarimini saglayan 2 adet USB 3.2 ve 1 adet USB 2.0’a sahip.

Güçlü donanimiyla yüksek performansi, tasarimiyla sikligi, 1.7 kg hafifligi ile tasinabilirligi sunan laptoplara https://www.casper.com.tr/laptop-bilgisayar/casper-nirvana-f500 linki üzerinden ulasabilirsiniz.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile