Kültür Bakanligindan Nigde Belediyesi'ne Destek

Kültür Bakanligindan Nigde Belediyesi'ne Destek

Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy’u makaminda ziyaret eden Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir, Kale ve Çevresi Kentsel Yenileme ve Koruma Projesi ve diger kültürel projelerle ilgili görüstügü bakandan tam destek aldi.

Geçtigimiz günlerde Nigde’ye gelen ve Kale ve Çevresi Kentsel Yenileme ve Koruma Projesini yerinde inceleyen Bakan Ersoy; “Kale bölgesine yapilan çalisma gerçekten basarili bir çalisma. Biz orayi hizlandirma karari aldik. Bakanligimiza ait yapilar var, hem oradaki proje ile ilgili kurum kararlarinin hizlandirilmasi hem de bakanligimiza ait binalarin restorasyonu ve projeye uygun bir sekilde islenmesi konusunda mutabik kaldik. Insallah projenin hizli bir sekilde hayata geçmesi için üzerimize ne düsüyorsa bizde yapacagiz” dedi.

Ziyaretle ilgili bir açiklama yapan Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir; “Kültür ve Turizm Bakanimiz Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettik. Kendisiyle Nigde’mizi ziyaret ettiklerinde planladigimiz projelerimiz ve taleplerimiz basta olmak üzere dört koldan Nigde’mize neler yapabileceklerimizi konustuk. Kale ve Çevresi Kentsel Yenileme ve Koruma Projemiz ilgili bakanimizdan tam destek aldik. Insallah ilerleyen günlerde gerek Kale ve Çevresi Kentsel Yenileme ve Koruma Projesi gerek Kent Müzesi gerekse diger taleplerimizle ilgili müjde vermeye devam edecegiz. Baskentimize her ziyaretimizde heybemizi doldurarak dönmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sayin bakanimiza ilgisinden ve misafirperverliklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile