Kültür-Sanatta ABD-Nilüfer Isbirligine Dogru

Kültür-Sanatta ABD-Nilüfer Isbirligine Dogru

ABD Istanbul Baskonsoloslugu Kültür Atasesi David Panetti, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, kültürel çalismalarda isbirligi yapabileceklerini ifade etti.

Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Zafer Yildiz’i ziyaret eden Panetti ve beraberindeki heyet, Nilüfer Belediyesi ve sehir hakkinda bilgi aldi. Kendi çalismalari hakkinda da bilgi veren Panetti, Bursa’yi yakindan tanimak ve yapilan kültürel çalismalari yerinde incelemek istediklerini belirtti.

Nilüfer Belediyesi’nin kültür-sanat anlaminda dikkat çekici çalismalara imza atigini söyleyen David Panetti, “Bursa’ya ilk kez geliyorum ve oldukça dikkat çekici bir sehir. Nilüfer Belediyesi’nin kültür projelerini de yakindan izliyoruz. Bu konuda çok faalsiniz. Birlikte ortak kültürel projelere imza atabiliriz. Sizinle Bursa’da isbirligi yapmak bizim çalismalarimiza da deger katacak” dedi.

Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Zafer Yildiz da ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Nilüfer çik hizli gelisen bir yer. Kurum olarak toplumun her kesimine yönelik projelerimiz var. Kültür-sanat alaninda Türkiye’ye örnek çalismalara imza atiyoruz. Sizlerin de çalismalarimizi yakindan takip etmeniz bizim için çok degerli. Nilüfer Belediyesi olarak ortak projeler üretmeye haziriz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile