Kültür Ve Sanatin Kalbi Çarsamba'da Atiyor

Kültür Ve Sanatin Kalbi Çarsamba'da Atiyor

Çarsamba Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak açilan kültür ve sanat kurslarinda kayitlar basladi.

Robotik kodlamadan halk oyunlarina, isaret dilinden tiyatro, drama kursuna birçok kurs meraklisini bekliyor. Çarsamba Belediyesi egitimden kültüre, sanattan spora her alanda gençleri desteklemeye devam ediyor. Çarsamba Belediyesi ücretsiz olarak düzenledigi kültür-sanat kurslari ile gençlerin, ögrencilerin sanatla bulusmalarina, kendilerini gelistirmelerine olanak saglaniyor. Belediye tarafindan sosyal ve kültürel faaliyetleri desteklemek amaciyla düzenlenen kurslar için kayitlar 5 Eylül’de basladi, 20 Eylül’e kadar devam edecek.

Çarsamba Belediyesi Kültür-Sanat, Kisisel Gelisim ve Egitim Kurslari’nda kayitlar Cemil Sensoy Kültür Merkezi’nde alinacak. Kültür-Sanat, Kisisel Gelisim ve Egitim Kurslari’nda; tiyatro-drama, gitar, baglama, piyano, ney- kaval, resim, isaret dili, halk oyunlari ile akil ve zeka oyunlari alanlarinda egitimler verilecek.

Çarsamba Belediyesi ve TÜGVA is birligi ile açilan kurslarda kayitlar Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde alinacak. Yeni sezon kurslarinda; robotik kodlama, zeka oyunlari, yazilim, resim, ney, Ingilizce, ders etütleri, degerler egitimi, Kur’an-i Kerim egitimi, yetiskin el sanatlari (tezhip, rölyef, dikis ve el nakislari) olacak.

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Kültürümüzün önemli parçasi halk oyunlari ve tiyatro-dramanin yani sira gençlerimizin kendilerini gelistirebilecekleri; robotik kodlama, yazilimin yani sira en az bir tane müzik aleti çalmayi rahatlikla ögrenebilecekleri, resimle görsel zekalarini gelistirebilecekleri, isaret dili ve akil oyunlari ile kisisel gelisimlerine katki yapabilecekleri kurslarimizi ücretsiz olarak sunuyoruz. Ilçemizde sanatin gelisimi, gençlerimizin bu gelismeye dahil olmasi için elimizden geleni yapiyoruz, yapmaya da devam edecegiz. Kurslarimiz gençlerimizin ve hemsehrilerimizin ilgi duyduklari alanlarda egitim alarak kendilerini gelistirmelerine, hayallerine ulasmalarinda yardimci oluyor. Her yil açilan kurslarimizin ögrenci sayisi giderek artmasi da ne kadar güzel bir çalisma yaptigimizin göstergesi oluyor. Gençlerimizin, hobiler edinmesi, sanatla bulusmasi ve tüm bunlari bize geri dönüslerle ifade etmesi gerçekten bizler için çok degerli” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile