Kültür Ve Turizm Bakan Yardimcisi Demircan Malatya'da Incelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Ahmet Misbah Demircan, kentteki yatirimlari inceledi.

Malatya Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamaya göre, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan ile incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Ahmet Misbah Demircan, Inderesi Tabiat Parki'ni gezdi.

Baskan Gürkan, Demircan'a çalismalar hakkinda bilgiler aktardi.

Demircan, daha sonra Büyüksehir Belediyesi tarafindan sokak sagliklastirma çalismalarinin yapildigi Kuyumcular Çarsisi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Malatya Büyüksehir Belediyesi tarafindan 3 Aralik Dünya Engelliler Günü'nde down sendromlu bireylerin istihdam edilmesi amaciyla açilan Gülenyüzler Kafe'yi de ziyaret eden Demircan, onarimi süren tarihi Yeni Cami ile Millet Kütüphanesi'ni de gezdi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Bakan Yardimcisi Demircan, "Film Festivali'ne katilmak üzere Malatya'ya geldik. Malatya'mizda çok güzel hizmetler hayata geçiriliyor. Büyüksehir Belediye Baskanimiz çalismalarina yogun bir sekilde devam ediyor. Kendilerini bu özverili çalismalarindan dolayi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandi.

Selahattin Gürkan, Demircan'a UNESCO Dünya Mirasi Kalici Listesi'ne giren Arslantepe Höyügü'ndeki kazilarda çikarilan kiliçlarin bir replikasini takdim etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile