Kulüp Başkanının İş Yerine Silahlı Saldırı

Kulüp Başkanının İş Yerine Silahlı Saldırı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski futbol kulüplerinden biri olan Barbaros Sefa Spor Kulübü’nün efendi ve ağırbaşlı kişiliği ile tanınan Aydoğan Ergöksel’in tüp ve su toptan satıcılığı yaptığı iş yeri, önceki akşam kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün gece saatlerinde olduğu tahmin edilen kurşunlama olayında herhangi bir can ve mal kaybını yaşanmadığı öğrenilirken, sabah saatlerinde Ayvalık Merkez’deki Barbaros Caddesindeki işyerini açmak için gelen kulüp başkanı Ergöksel dükkanının kurşunlandığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Karıncaya bile zarar vermeyen bir kişiliğe sahip olduğu belirtilen Aydoğan Ergöksel’in, ilk belirlemelere göre 3 el ateş edildiği belirtilen işyerine kim ya da kimlerin silahlı saldırıyı gerçekleştirmesiyle ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan, su ve tüpgaz satışı yapılan işyerindeki tüplere kurşunların isabet etmemesi ise büyük bir şans olarak nitelendirildi.

İşyeri sahibi Ergöksel, hiç kimseyle husumetinin bulunmadığını, saldırıyı gerçekleştiren yada gerçekleştirenlerin kim olduğu konusunda en ufak bir fikrinin bile olmadığını vurguladı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile