Kulüp Yöneticileri İftarda Bir Araya Geldi

Kulüp Yöneticileri İftarda Bir Araya Geldi

Sivas’ta bulunan bazı spor kulüpleri yönetici ve temsilcileri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ulu Cami karşısında bulunan Deniz Yıldızları Kültür Eğitim Sanat ve Dayanışma Derneğince verilen İftar Yemeği'ne, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, 4 Eylül Spor Kulübü Başkanı Ahmet Polat, spor kulübü başkanları ve yöneticileri katıldı.

İftarın ardından Paşafabrikası'nda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ödül töreni programı düzenlendi.

ASKF tarafından spor ve spor kulüplerine verdiği destekten ötürü Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın elinden ödül alan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, “Amatör kulüplere gücümüzün yettiği oranda destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bu ödülü Mecnun Otyakmaz'ın elinden almak da, sizler tarafından layık görülmekte çok önemlidir” dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, Doğan Ürgüp’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Başında bulunduğu çok önemli bir profesyonel kulüp var, ayrıca bunlarla da ilgilenmek zorunda. Kendisinin de dediği gibi ihtiyaç duyduğumuzda yanımızdalar” ifadelerini kullandı.

Program spor kulüplerine ödüllerin dağıtılmasıyla sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile