“Asrin felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaras merkezli meydana gelen yikici depremler nedeniyle Gediz’de vatandaslar yürütülen yardim kampanyasina desteklerini sürdürüyor.
Yardima kosan vatandaslar arasinda yer alan ilkokul ögrencisi, kumbarasinda biriktirdigi harçliklarini, depremzedelere ulastirilmasi için Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’a teslim etti.
Küçük ama büyük yürekli gencin emanetini teslim alan Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, duygulandiran bu büyük destek için “Iste biz küçügüyle büyügüyle yedisiyle yetmisiyle böyle bir milletiz. Sevgili yavrumuzun yaptigi anlamli hareketle milletimizin sadece büyüklerinin degil, çocuklarimizin da zor zamanlarda millet olmanin geregini bilerek büyüdüklerinin bir göstergesidir. Tüm Gediz halkinin oldugu gibi küçük kardesimizin emaneti de emanetimizdir. Depremzedelerimize en kisa sürede ulastiracagiz. Bu anlamli davranisi için gencimizi yetistiren ailesine, ögretmenlerine ve kardesimize tesekkür ediyorum" dedi.
Kumbarasini Depremzedeler Için Bagisladi
Kütahya’nin Gediz ilçesinde yasi küçük yüregi büyük ilkokul ögrencisi kumbarasini depremzedeler için bagisladi.



















