Kumluca'da Memur Adayları İçin KPSS Hazırlık Kursu Açıldı

Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girecek memur adayları için hazırlık kursları açıldı.

Kumluca Halk Eğitimi Müdürü Yusuf Tekdemir, daha önce lise öğrencilerine yönelik üniversite hazırlık kursları düzenlediklerini hatırlatarak, bu defa da KPSS'ye girecek memur adayları için hazırlık kursları düzenlediklerini söyledi.

Kurs süresince kursiyerlere derslerin genel bilgilendirmelerinin yanı sıra daha önceleri yapılan sınavlardaki sorular ve çözümlerinin anlatıldığını ifade eden Tekdemir, 'Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz olarak Kamu Personeli Seçme Sınavlarına katılacak memur adaylarımız için kurslar düzenledik. Memur adaylarımız, ilk defa böyle bir kurs düzenlememize rağmen büyük ilgi gösterdiler. Deneme sınavlarıyla da pekiştirdiğimiz kursların sonucunda, inşallah kursiyerlerimiz sınavlarda başarılı olurlar.' diye konuştu.

Yaklaşık 10 gün önce başlayan kurslar, 20 Ekim'e kadar sürecek.

120 kursiyerin katıldığı ve Türkçe, matematik ve coğrafya derslerinin verildiği kurslarda dört öğretmen görev yapıyor.

Kursiyerlerin seviyelerini görme amacıyla gerçekleştirilen haftanın sonunda deneme sınavlarında ise kursiyerler, hem bilgi hem de heyecan kontrolü yapıyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile