Kumluca'da Yüzme Alanlari Denetlendi

Kumluca'da Yüzme Alanlari Denetlendi

Antalya’nin Kumluca ilçesinde Suda Bogulma Olaylari Ilçe Denetim Komisyonu, Adrasan’da ve ilçe merkezinde bulunan yüzme alanlarini denetledi.

Kumluca Kaymakamligi tarafindan, Gençlik Hizmetleri Ilçe Spor Müdürü Erol Koca Baskanliginda Ilçe Jandarma, Kumluca Belediye Baskanligi, Ilçe Emniyet Müdürlügü, Sahil Güvenlik, Milli Egitim Müdürlügü, Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürlügü, Finike Liman Baskanligi, Ilçe Saglik Müdürlügü, yetkililerinden olusturulan "Suda Bogulma Olaylari Ilçe Denetim Komisyonu" Kumluca merkez ve Adrasan sahilindeki yüzme alanlarini denetledi.

Komisyon ilk olarak bazi tesislere ait yüzme alanlarini, ardindan Kumluca Mavikent Mahallesindeki bir otelin yüzme alanlarini denetledi. Denetimlerde yüzme alanlarindaki cankurtaran kuleleri, çalisanlarin sorumlu oldugu bölgelerde hazir olup olmadigi ve malzeme konusunda tam tesekküllü olup olunmadigina bakildi. Komisyon Baskani Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Erol Koca, "Komisyon olarak ilçedeki yüzme alanlarini Agustos ayi denetimini gerçeklestirdik, Denetimlerde yüzme alanlarinda olusabilecek olumsuzluklarin en aza indirgenmesinin amaçlandigini belirterek, komisyonumuz belirlenen yüzme alanlarinda denetimlerini yaparak eksiklikleri giderilmesini saglayacak" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile