Kumluca Kaymakami Kolsuz, Yol Denetimine Katildi

Kumluca Kaymakami Kolsuz, Yol Denetimine Katildi

Antalya’nin Kumluca ilçesi Kaymakami Ugur Kolsuz önderliginde Ilçe Jandarma Bölük Komutani Jandarma Binbasi Mehmet Demir, Ilçe Emniyet Müdürü Erol Sen’inde katildigi trafik kontrol ve yol güvenligi uygulamasi yapildi.



Kumluca Hasyurt Karayolu Haciveliler Mahallesinde yapilan yol uygulamasinda, Kaymakam Ugur Kolsuz, sürücülere, emniyet kemeri ve kask takmanin, kurlarla uymanin can ve mal güvenligi açisindan önemini anlatti. Yaklasik 1 saat süren uygulamada kask, emniyet kemeri ve kurallara uymanin faydalari motosiklet, otomobil ve kamyonet sürücülerine, kaymakam, karakol komutani ve emniyet müdürü tarafindan bizzat uyari seklinde anlatildi.

Konu ile ilgili Kumluca Kaymakami Ugur Kolsuz, “Tüm sürücülerimiz kask ve emniyet kemeri takmanin faydalarini, kurallara uymanin önemini biliyorlar. Günlük mesguliyetlerinden bazen ihmal ediyorlar. Bizlerde bizzat sürücülerimize, kurallara uymanin önemini anlattik. Uyari her zaman iyidir. Kurallara uyanlarin, uymayanlar yüzünden zarar görmemesini istiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile