Kumluca Şehir Merkezinde 15 Gün İçinde 20 Bin Metrekare Sıcak Karışım Asfalt Dökülecek

Kumluca Belediyesi tarafından 15 gün içerisinde ilçe merkezinde yaklaşık 20 bin metrekare sıcak karışım asfalt döküleceği bildirildi.

Kumluca Belediyesi tarafından şehir merkezinde sıcak karışık asfalt çalışması başlatıldı. Şehir merkezindeki acil olan caddelerden başlatılan çalışmaları Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Sıcak karışım asfalt çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan Çetinkaya, ilçe merkezinde belirlenen cadde ve sokaklara, 15 gün içinde 4 bin 400 ton sıcak karışım asfalt dökümü yapılacağını belirtti.

Asfalt çalışması yapılacak olan cadde ve sokaklarda parke sökümlerini başlattıklarını hatırlatan Çetinkaya, en kısa sürede ilgili firma tarafından çalışmaya başlanılacağını kaydetti.

Çetinkaya, şöyle konuştu:

''Sıcak karışım asfalt, parke taşı ve diğer asfalta göre daha uzun ömürlü. Belediye olarak belirlediğimiz ilçe merkezinde sıkıntı olan cadde ve sokaklarımızda böyle bir çalışma başlattık. Bu çalışmalarımızı okullar açılana kadar, yani 15 gün içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışmalar tamamlandığında cadde ve sokaklarımız daha güzel bir görünüm ve sağlam bir asfalta kavuşacak.''

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile