Kumluca Şoförler Odasında Seçim Heyecanı

Kumluca Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinin 9 Şubat tarihinde yapılacağı bildirildi.

Kumluca Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Faruk Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oda başkanlığı ve yönetim kurulu seçimlerini 9 Şubat tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Odaya kayıtlı 330 üye bulunduğunu ifade eden Yıldırım, tüm üyelerin seçimlere katılmasını ve üyelerin hür iradelerinin sandığa yansımasını istediklerini belirtti.

Bu konuda oda yönetimi olarak seçim tarihini ve yerini tüm üyelere ulaşarak bildirdiklerini dile getiren Yıldırım, demokratik bir ortamda seçim yapılmasını istediklerini kaydetti.

Yıldırım, "Seçimler demokrasinin gelişmesi adına çok önemlidir. Seçim sonuçları yönetenlerin karnesini, yönetilenlerin de iradelerini ortaya koyar. Bu anlamda biz yönetim olarak seçimlere büyük önem veriyoruz. Üyelerimizin bu bilinçle hareket etmelerini ve kendilerini yönetecek haklarını her ortamda temsil edebileceğine inandıkları yönetimleri seçmelerini istiyoruz" dedi.

Kendisinin 1999 yılından bu yana oda başkanlığı görevi yürüttüğünü hatırlatan Yıldırım, bir dönem daha şoför esnafına hizmet etmek için tekrar göreve talip olduklarını bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile