Kumsmall'da 'Engelsiz Kutlama'

Kumsmall'da 'Engelsiz Kutlama'

KUMSmall AVM’de Engelliler Haftasi nedeniyle Haci Mustafa Postaagasi Özel Egitim Meslek Okulu tarafindan izleyenlerin büyük begenisini kazanan gösteri gerçeklestirildi. Programda konusan Kayseri Mobilyacilar Odasi ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Baskani Ercan Sarikaya, KUMSmall AVM’nin bu gösteride en degerli misafirlerini agirladigini söyledi.

Haci Mustafa Postaagasi Özel Egitim Meslek Okulu’nun gösterisine Il Milli Egitim Müdürlügü yetkilileri, KUMSmall AVM yönetici ve idarecileri, okul müdürleri, okul idarecileri, ögretmenler, ögrenciler ve veliler katildi.

Programda konusan Kayseri Mobilyacilar Odasi ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Baskani Ercan Sarikaya, KUMSmall AVM’nin halkin AVM’si oldugunu belirtti ve yapilacak her etkinlige açik olduklarini söyledi.

Baskan Sarikaya, Haci Mustafa Postaagasi Özel Egitim Meslek Okulu ögrencilerinin AVM’nin en degerli misafirleri oldugunu kaydetti.

Programda daha sonra ögrencilerden olusan mehter takimi bir konser verdi. Program ögrencilerin farkli sanatçilari canlandirmasi, isaret dili korosu, folklor gösterisi ve müzik dinletileriyle devam etti. Programda ayrica Haci Mustafa Postaagasi Özel Egitim Meslek Okulu ögrencilerinin yaptigi eserlerden olusan bir sergi açildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile