Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu Sona Erdi

Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu Sona Erdi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik başlatılan "Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu" sona erdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl belli zaman aralıklarında devam eden Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu'na Fatsa merkez ve köylerden 21 din görevlisi katıldı.

5 hafta süren 120 saatlik kursu Orta Büyük Camii İmam Hatibi Rehber Öğretici (formatör) Necati Ergül verdi.Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu'nun son dersinde İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz da hazır bulundu.

Müftü Yılmaz burada yaptığı konuşmada, zaman zaman düzenlenen kurslar sayesinde personelin tamamına yakınının hizmet içi eğitim kursuna tabi tutulduğunu, kalan personelin de önümüzdeki günlerde bu kursa katılacağını söyledi.

Yılmaz, 'Müftülüğümüze bağlı tüm personelimiz Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu'na katılacak ' dedi.

Formatör öğretici Necati Ergül ise hizmet içi eğitim kursunun çok faydalı geçtiğini ifade ederek, 'Bu kurs benim 4. kursum oldu. Her kursta ayrı tecrübeler ve ayrı birikimler elde ettik. Zaman zaman arkadaşlarımızın birikimlerinden de istifade ettiğimiz oldu. Bu kursun neticesinde birlik ve beraberliğimizin pekiştiğini, güzel arkadaşlık ortamının olduğunu özellikle vurgulamak isterim. Arkadaşlarımızın bu kursu müfredat haricinde de devam etme isteği kursun ne kadar faydalı geçtiğinin bir ispatı olmuştur ' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile