Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarismasi

Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarismasi

Samsun’da yapilan "Kur’an-i Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarismasi"nda Sükrü Kaya isimli ögrenci il birincisi oldu.

Diyanet Isleri Baskanligi’nca Kur’an kurslarina katilimi artirmak, hafizlik egitimini ve Kur’an-i Kerim’i yüzünden güzel okumayi tesvik etmek amaciyla hafizlik egitimi verilen Kur’an kurslarinda okuyan erkek ögrenciler arasinda "Kur’an-i Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarismasi" düzenlendi.

Yarismanin yapilan Samsun finalinde il birincisi Kavak Yasar Dogu Hafizlik Erkek Kur’an Kursu ögrencisi Sükrü Kaya oldu.

Bölge yarismasinda Samsun’u temsil edecek

Samsun birincisi olan Sükrü Kaya’nin, önümüzdeki günlerde Karadeniz Bölge Finali’ne katilarak Samsun’u temsil edecegini söyleyen Kavak Hafizlik Kursu ögreticisi Sefa Demircan yaptigi açiklamada, “Okulumuz adina yarisan ögrencimiz Sükrü Kaya bu yil Samsun genelinde ilçeler arasinda yapilan Kur’an-i Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarismasi’ni Samsun birincisi olarak tamamladi. Bizler de kendisini tebrik ediyoruz. Ögrencimiz bundan sonra Karadeniz Bölgesi olarak yapilacak yarismada sehrimizi ve ilçemizi temsil edecek. Oradan da güzel bir netice alarak basarisini sürdürecegine inaniyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile