Kurban Bayrami Öncesi Ugur Sogutma'dan Tüketicilere Jest

Kurban Bayrami Öncesi Ugur Sogutma'dan Tüketicilere Jest

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Ugur Sogutma, bayram öncesi özel indirimlerle derin dondurucu ihtiyaci olanlara büyük firsatlar sunuyor.

Ugur Derin Dondurucu, yaklasan Kurban Bayrami’na özel belirli ürünlerde baslattigi indirimlere ek olarak Ziraat Bankasi Bankkart ile yapilacak alisverislerde de özel firsatlar sundu. Ugur Sogutma tarafindan yapilan açiklamada “Ziraat Bankasi Bankkart ile simdi alacaginiz Ugur Derin Donduruculari bayramdan sonra ödemeye baslayabilirsiniz. 1 ay erteleme imkani saglayan Ziraat Bankkart’la üstelik pesin fiyatina 8 ay taksit seçenegi de mevcut. Ugur Derin Dondurucu, 7 çekmeceli UED 7266 ve 5+1 çekmeceli UED 5218 DTK ürünlerinde 1.000 TL indirim sunuyor. Derin dondurucu tercihi yatay olanlar için ise; UED 380 yatay derin dondurucuda, UED 380 D/S ve UED 125 D/S dondurucu/sogutucu yatay derin dondurucularda indirimler bulunuyor” denildi.

Tüketici dostu ürünler

Son teknoloji kullanilarak üretilen Ugur Derin Dondurucularin düsük enerji tüketimiyle tasarruf imkani da sundugu belirtilen açiklamada ürünlerin 7 yil garantili oldugu ve pesin fiyatina 8 taksit imkani da bulundugu belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile