Kurban Kesim Yerlerinde Gün Boyu Temizlik

Kurban Kesim Yerlerinde Gün Boyu Temizlik

Osmangazi Belediyesi, kurban kesim alani olarak düzenlenen ilçe genelindeki 23 kapali ve açik pazar yerinde, gecenin ilerleyen saatlerine kadar temizlik çalismasi yapti. Dezenfekte edilen kesim yerleri, bayram süresince kurbanini kesecek vatandaslar için hijyenik hale getirildi.

Vatandaslarin kurban ibadetlerini saglikli bir sekilde yerine getirmesi adina ilçe genelindeki 23 kapali ve açik pazar alanini, kurban kesim noktasi olarak belirleyen Osmangazi Belediyesi, bayramin ilk gününden itibaren bu noktalarda gün boyu temizlik çalismalari yürütüyor. Kesim alanlarinda olusabilecek çevre kirliligini önlemek ve de kötü görüntülere meydan vermemek adina günün her saatinde özverili bir çalisma yürüten Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, bayramin birinci gününde vatandaslarin kurbanlarini kesmesinin ardindan temizlik çalismalarini gece geç saatlere kadar sürdürdü. Pazar alanlari, ekipler tarafindan tankerlerden sikilan tazyikli suyla yikandi. Gece boyunca devam eden hummali çalisma ile kesim yerleri yeni güne hazir hale getirildi.

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, kurban kesimleri sirasinda olusabilecek kötü görüntü ve kokulari engellemek adina temizlik konusunda yogun bir çalisma yürüttüklerini ifade etti.

Baskan Aydin, bayram süresince temizlik ve dezenfeksiyon çalismalarinin devam edecegini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile