Kurban Ve Yaz Kur'an Kurslari Tanitim Toplantisi Düzenlendi

Kurban Ve Yaz Kur'an Kurslari Tanitim Toplantisi Düzenlendi

Erzincan Il Müftülügünün ev sahipliginde "Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kurslari Tanitim Toplantisi" düzenlendi.

Toplanti öncesi ilçe müftüleri ve idari kadro müdürleriyle bir araya gelen Il Müftüsü Muharrem Gül, tanitim toplantilarina dair bilgilendirme ve istisarelerde bulundu.

Daha sonra, Türkiye Diyanet Vakfi 2024 Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kurslari Tanitim Toplantisi Il Müftülügünün ev sahipliginde konferans salonunda gerçeklestirildi.

Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslayan programda, ilk sözü alan Müftü Gül, açilis ve hos geldiniz dileklerinden sonra vekâlet yoluyla kurban konusuna ve yaz Kur’an kurslari vesilesiyle yapilacak hizmet ve faaliyetlere dikkat çekti.

Diyanet Isleri Baskanlik Müsaviri Mehmet Bilgin, kurbanin önemine degindi ve 149 bölgede vakfin gerçeklestirdigi hayri nakdi hizmetlere yönelik faaliyetleri anlatti. Erzurum Il Müftüsü Dr. Rüstem Can’in Yaz Kur’an Kurslari bilgilendirme sunumunun ardindan hediyeler takdim edildi ve basari belgesine layik görülen müftülük personeli hocalara basari belgeleri takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile