Kurban Yerine Elini Kesti Açiklamasi 'Sagligimda Meshur Olamadim Simdi Oldum' Dedi

Kurban Yerine Elini Kesti Açiklamasi 'Sagligimda Meshur Olamadim Simdi Oldum' Dedi

Aksaray’da her Kurban Bayrami oldugu gibi bu bayramda da acemi kasaplar hastanenin yolunu tutarken, kendini yaralayan yasli adam basindan geçen olayi, "Sagligimda meshur olamadim, simdi oldum" diye anlatarak gülümsetti.

Kurban keserken kendini yaralayanlar her bayram oldugu gibi bu bayramda hastanelerin yolunu tutarken, Aksaray’da onlarca acemi kasap hastanelik oldu. Aksaray’da bayram namazinin kilinmasinin ardindan vatandaslar kurbanlarini kesmeye basladi.

Kurban keserken kazara kendilerini yaralayan vatandaslar da hastanelerin yolunu tuttu. Kendi araçlari ve ambulanslar ile hastaneye gelen acemi kasaplar, tedavi altina alindi. Yaralanan bazi vatandaslar baslarina gelen olayi gülerek anlatirken, bazilari da kurban yerine kendilerini kestiklerini dile getirdi. Bazi vatandaslar ise kurban kesimi esnasinda geçirdikleri ufak çapli kazalar nedeniyle hastaneye geldi.

Acemi kasap: "Sagligimda meshur olamadim"

Kurban kestigi esnada büyükbas hayvanin ayaklariyla biçaga vurmasi sonucu yaralanan Mustafa Aktas (63), "Valla kurbani keserken biçaga vurdu ayagini, o da elimi kesti. Her sene kesiyorum, milletle birde dalga geçiyordum. Ama bizde yasayacakmisiz. Büyükbasti, sag elimde biçak vardi. Boynuna biçagi attim, ön ayagini sallayinca biçak elimde ya, sol elimin yüzünü siyirdi atti. Valla bilemiyorum, benden önce biri vardi sanki, bayramin ilk sabahi basladik. Sagligimda meshur olamadim simdi meshur oluyorum" diye konusarak gülümsetti. Kendisini yarali gören vatandaslar ise, "Sana altin takmalari gerekiyor. Ilk gelen sensin" diye moral verdiler.

Hasan Teke (39) ise, "Ilk deneyimim degildi de annemin elinde biçak vardi. Ona çarpti. Deri yüzerken oldu. Deri yüzerken biçak degdi" diyerek basindan geçen olayi anlatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile