Kurdugu Atölyeler Sayesinde Üreten Belediye Oldu

Kurdugu Atölyeler Sayesinde Üreten Belediye Oldu

Haliliye Belediyesi kurdugu atölyelerde üretim, tamir ve dönüsüm yaparak öz kaynaklarini koruyor.

Ilçede altyapi ve üstyapiya yönelik artan yatirimlarin ardindan Baskan Mehmet Canpolat, Fen Isleri Müdürlügü bünyesindeki atölyeleri gezdi. Teknik ekip ile alanda inceleme yapan Baskan Mehmet Canpolat, Fen Isleri Müdürlügünün atölyeleri ile güçlendigini ifade etti.

Haliliye Belediyesinin kendi kendine yeten bir belediye haline geldigini belirten Baskan Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak Fen Isleri Müdürlügümüzde kurumsal yapinin yerine oturmasi adina atölyelerle ilgili güçlendirmeye gittik. Bu dogrultu çerçevesinde Fen Isleri Müdürlügümüzü ziyaret ettik, orada hummali bir çalismamiz var. Haliliye Belediyesi artik kendi kendine yetebilen Fen Isleriyle bir belediye olma yolunda devam ediyor. Gerek is makineleri, gerekse diger ihtiyaçlarin karsilanmasiyla ilgili olan bütün is ve islemleri tamamladik. Gelecege, gelecek yarinlarina Haliliye Belediyesi Fen Isleri olarak saglam adimlar atarak yürümeye devam edecektir” dedi.

Baskan Mehmet Canpolat, Fen Isleri Müdürlügü bünyesindeki santiye alanlarini inceledikten sonra Park Bahçe Müdürlügüne ait atölyeleri inceledi. Müdürlük bünyesindeki atölyelerde parklara kazandirilan kamelya, piknik masalari ve sandalyelerin belediye bünyesinde üretildigine vurgu yapan Baskan Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi müdürlükleriyle üreten bir belediye haline gelmistir” ifadelerini kullandi.

“Haliliyemizde satin almalari minimuma indirdik”

Atölyeler sayesinde alinan malzeme sayisinin da azaldigini söyleyen Baskan Mehmet Canpolat, “Park Bahçe Müdürlügünde artik kurmus oldugumuz atölyelerle birlikte banklarimiz, kamelyalarimiz, çocuk oyun gruplarimizin nitekim tamiri, bakimi, onarimi belediyemiz bünyesinde yapiliyor. Ahsapla ilgili olan kisimlar, gerek bir taraftan bitki ve agaç çesitlendirilmesi olsun, gerekse bir taraftan parklarimiz yeni dizaynlari, bakimlari, onarimlari da yine Haliliye Belediyemizin Park Bahçe Müdürlügü bünyesindeki ilgili sef, ilgili usta arkadaslarimiz tarafindan yapilmaktadir. Haliliye Belediyesi olarak yeni parklar, yeni piknik masalari ve yeni kamelyalar dogrultusunda her seyi Haliliye Belediyesi olarak biz üretiyoruz. Biz üretiyoruz, vatandaslarimizin hizmetine sunuyoruz. Artik yenisini disaridan almaya gerek yok. Haliliye Belediyesi fen islerinde, park bahçesinde, diger müdürlüklerinde üreten bir belediye haline gelmistir. Kendi kendine yetebilen bir belediye haline gelmistir. Günümüz cografyasina, dünyaya baktigimiz zaman üretimin son derece ne kadar önemli oldugunun bilinci içerisindeyiz. Biz de Haliliye Belediyesini yaklasik 2019’dan bugüne kadar kendi kendine ayaklari yere basabilen, kurumsal yapisini tamamlamis ve içeride üretim ile birlikte disariya bagimlilik, disaridan satin almalari minimum indirmis kendi kendine üretip, vatandaslarimizin hizmetine sunulan bir belediye haline getirdik. Haliliye Belediyesi olarak biz burada vatandaslarimizin her zaman için emrinde olmaya, hizmetinde olmaya devam ediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile