'Küresel Iklim Degisikligi Fotograf Yarismasi' Basladi

Iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren bir firma tarafindan, bu yil sekizinci kez düzenledigi “Küresel Iklim Degisikligi Fotograf Yarismasi”na basvurular basladi. Yarismaya, iklim degisikliginin çarpici etkisini basarili sekilde yansitan fotograflariyla, amatör ya da profesyonel olarak fotografla ilgilenen herkes katilabilecek.

Iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren bir firma, dünyanin en güncel problemlerinden “Iklim Degisikligi”ne farkindalik olusturmayi amaçliyor. Iklim degisikliginin dünyaya olan etkisini ortaya koyarak konuyla ilgili farkindalik olusturmayi hedefleyen yarismaya 11 Agustos ve 15 Eylül tarihleri arasinda basvurulabiliyor.

Yarismaya katilmak isteyen amatör ve profesyonel fotografçilarin; Instagram veya Twitter hesaplari üzerinden küreseliklim2021 etiketiyle birlikte fotograf paylasmasi yeterli olacak.

Seçici kurulda birbirinden usta fotografçilar var

2014 senesinden bu yana düzenlenen yarismanin seçici kurulunda bu yil usta fotografçilar dikkat çekiyor. Seçici kurulda; Gazeteci ve Fotografçi Adem Meleke, Belgeselci ve Foto Muhabiri Coskun Aral, Fotografçi Dilan Bozyel, Milliyet Gazetesi Fotograf Editörü ve Foto Muhabiri Ercan Arslan ve Fotografçi Mehmet Turgut yer aliyor. Ayrica seçici kurula TEMA Vakfi Genel Müdürü Basak Yalvaç Özçagdas, Alarko Carrier Yönetim Kurulu Baskani Niv Garih ve Reklamci Serdesin Ajans Baskani Serhat Bayram da katki saglayacak.

Yarismada dereceye girecek fotograflar, halk oylamasi ve jüri degerlendirmesi sonucu belirlenecek. Ilk 12 sirayi alan fotografin sahipleri asagidaki ödülleri almaya hak kazanacak:

Birincilik Ödülü: Toshiba Haori 13.000 Btu/h klima

Ikincilik Ödülü: iPhone 12 Cep Telefonu

Üçüncülük Ödülü: Canon EOS M50 Mark II BK Fotograf Makinesi Vlogger Kit

Özel Ödüller: Fujifilm Instax Mini 11 Bundle Box (Seçici Kurul tarafindan belirlenen; dördüncü, besinci ve altinci sirada yer alan üç fotograf sahibine)

Derece Ödülleri: Decathlon 500 TL’lik hediye çeki (Seçici Kurul tarafindan belirlenen; yedinci, sekizinci, dokuzuncu, onuncu, on birinci, on ikinci sirada yer alan alti fotograf sahibine)

Finale kalan ve ödül alan yarismacilar ise, Alarko Carrier’in resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplari üzerinden duyurulacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile