Kürkçüler‘de Yol Açma Çalışması

Kürkçüler‘de Yol Açma Çalışması

Adana‘nın merkez ilçe Sarıçam Belediyesi, Kürkçüler Dağcı Mahallesinde, yolu olmayan evlere kayalıklar üstünde yol açıyor.

2009 yerel seçimlerinde Sarıçam İlçe Belediyesine katılan Kürkçüler Dağcı Mahallesinde yıllardır evlerine gidecek yolu olmayan evlerin bu sorunları çözülüyor. Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci‘nin gayretleri ile Dağcı Mahallesinin kenar kısımlarında kalan yaklaşık 10-15 evin ulaşımı için tabanı kayalık olan arazi üzerinde yol yapımı başladı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Yol ekipleri kayalıkların üzerini toprak ile doldurarak yapıyor. Toprak dolgu yolu silindirle sıkıştırma yaparak açan ekipler kısa süre içinde yaklaşık 500 metre uzunluğunda 7-8 metre genişliğinde yol açmayı başardı. Yaklaşık bir kilometre mevcut mahalle yolu da yine toprak dolgu ile iyileştirilecek. Bu yollar ileriki dönemde stabilize ile kaplanacağı ve alt yapıların tamamlanmasından sonrada asfalt kaplama yapılacağı belirtildi.

Dağcı Mahallesinde evlerine yol açılan vatandaşlar Başkan Ahmet Zenbilci‘ye teşekkür ederek, "Başkanımız yıllardır devam eden ulaşım sorunumuzu çözdü. Bizi çok mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Ahmet Zenbilci, Kürkçüler ve Suluca gibi güney mahallelerinde ki imar ve alt yapı sorunlarının çözümünde sonra bu bölgede eksik olan tüm hizmetleri getireceklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile