Kurnaz Açiklamasi 'Ilkadim Için El Ele Vermeliyiz'

Kurnaz Açiklamasi 'Ilkadim Için El Ele Vermeliyiz'

Ilkadim Belediye Meclis Üyeleri ile bulusan Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, ”Ilkadim’a hizmet etmek için, ayrim yapmadan el ele vermemiz gerekiyor" dedi.

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, meclis üyeleriyle Ihlamur Kafe Restoran’da düzenlenen kahvalti programinda bulustu. Samimi bir ortamda geçen kahvaltida belediye meclis üyeleriyle selamlasan Ihsan Kurnaz, Ilkadim ve vatandaslar için hep birlikte uyum içinde çalisacaklarini söyledi.

Ilkadim için birlik ve beraberlik mesaji veren Kurnaz, "Rabb’im Ilkadimli hemsehrilerimize hep birlikte hayirli hizmetler yapmayi nasip eylesin” diye konustu.



"Bu bulusma hizmetler için mihenk tasi olacak"

Ilkadim’i gelecege tasiyacak projelere, hep birlikte imza atacaklarini söyleyen Baskan Kurnaz, "Hepimiz Ilkadim için burada bulunuyoruz. Ilkadim sevgisi iktidar muhalefet ayrimi yapmadan ilçemiz için el ele vermemizi gerektiriyor. Bu bulusmanin ilçemize yapilacak hizmetlerde bir mihenk tasi olacagini düsünüyorum. Ilkadim’a yapilan her hizmette bir kisinin degil herkesin emegi var. AK Parti, MHP, IYI Parti, CHP olmak üzere toplam 37 meclis üyemiz ile vatandaslarimizin yasam kalitesini yükseltmek adina hep birlikte proje ve fikirler üreterek ilçemize hizmet edecegiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle, gönül belediyeciligi için hep birlikte uyum içinde el ele çalisacagiz. Ilçemize, sehrimize hizmet edecek yeni projelerimizi mecliste birlikte aldigimiz kararlarla hayata geçirecegiz. Allah birlik ve beraberligimizi bozmasin. Ilçemize ve hemsehrilerimize hizmet yolunda Allah’im bizleri utandirmasin. Katilimlarinizdan dolayi hepinize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

"Kurum ve kuruluslarla uyum içinde olacagiz"

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, konusmasinin sonunda, belediye yönetimi olarak, Ilkadimlilardan aldiklari yetki ile halkin yararina olan her türlü çalismanin içinde olacaklarini belirterek, diger kurum ve kuruluslarla da uyum içinde ayrim gözetmeksizin görev yapacaklarini sözlerine ekledi. Kahvalti programi günün anisina çekilen hatira fotografi ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile