Kurnaz Açiklamasi 'Ilkadimlilarin Her Aninda Hep Yaninda Olmayi Sürdürecegiz'

Kurnaz Açiklamasi 'Ilkadimlilarin Her Aninda Hep Yaninda Olmayi Sürdürecegiz'

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Vatandaslarimizin konforlu ve güvenli ulasimi için, medeniyet olarak gördügümüz yollarimizi gelistirmeye ve eksiklerini tamamlamaya devam edecegiz. Ilkadimlilarin her aninda hep yaninda olmayi sürdürecegiz” dedi.

Ilkadim’da yol açma, asfalt yama, kaldirim ve baski beton çalismalari hizla devam ediyor. Mahalle muhtarlari ile birlikte yapilan çalismalarda tespit edilen ve yapilmasi gereken isler belirlenerek programa aliniyor ve bu kapsamda hizli bir sekilde çözüme kavusturuluyor.

Samsun’un kalbi Ilkadim’in tüm mahallelerinde, kent merkezi-kirsal ayrimi yapilmadan çalismalarin devam ettigini ifade eden Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Göreve geldigimiz günden bugüne kadar hemsehrilerimiz için, gelecegimizin teminati gençlerimiz ve çocuklarimiz için, kiymetlimiz Ilkadim için çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Ilkadim’da kirsal-kent merkezi ayrimi yapmaksizin ekiplerimiz saha çalismalarini sürdürüyor. Muhtarlarimizla sürekli istisare halindeyiz. Mahallelerimizde yapilmasi gereken isleri muhtarlarimizla birlikte tespit ediyor ve çözümü noktasinda çalismalara basliyoruz. Mahallelerimizde yol açma, sicak asfalt yama, renkli baski beton ve kaldirim çalismalarimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Vatandaslarimizin konforlu ve güvenli ulasimi için, medeniyet olarak gördügümüz yollarimizi gelistirmeye ve eksiklerini tamamlamaya devam edecegiz. Ilkadimlilarin her aninda hep yaninda olmayi sürdürecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile