Kursiyerlerden Yil Sonu Hatim Programi

Kursiyerlerden Yil Sonu Hatim Programi

Zonguldak’in Alapli Asagidag Köyü Camiinde kadin kursiyerlere yönelik olarak verilen Kuran kursu yil sonu hatim programi düzenlendi.

Alapli Asagidag Köyündeki Camii Kuran Kursu Usta Ögreticisi Ebru Duman’in nezaretinde gerçeklestirilen yil sonu hatim programina çok sayida Asagidag Köyü kursiyerleri de istirak ettiler. Program dua okunarak basladi ve ardindan Kuran-i Kerim den ayetlerle devam etti.

17 kursiyerin "Katilim Belgesi" aldigi hatim programina esi ile birlikte katilan Alapli Ilçe Müftüsü Dr. Yilmaz Çelik’in, "Kur’an-i Kerim ögrenerek, Temel Dini Bilgiler egitimi alarak manevi hayatiniza isik olacak kazanimlar elde ettiniz. Rahmet, sifa ve huzur veren Yüce Kitabimizin rehberliginde Peygamberimizin örnekliginde bir yasam diliyor, her birinizi gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Kursiyerler arasinda devam eden programda Kur’an-i Kerim tilaveti, ilahi ve siir dinletileri, seçme Hadis-i Serifler begeni ile dinlendi. Kurs Ögreticisi Ebru Duman’in yaptigi hatim duasinin ardindan program, katilim belgesi takdimi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile