Kurtçuk Televizyon Ekraninin Içine Yuva Yapti, Aile Neye Ugradigini Sasirdi

Kurtçuk Televizyon Ekraninin Içine Yuva Yapti, Aile Neye Ugradigini Sasirdi

Elazig’da Atici ailesinin bir yil önce aldigi televizyonun ekraninin içinden kurtçuk çikti. Eve çagrilan teknik servis tarafindan televizyonun ekranin içinde bulunan kurtçuk ve yuvasi çikartildi.

Olay, Çaydaçira Mahallesinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre Hacer Atici (49), bir yil önce televizyon aldi. Geçtigimiz gün çocuklari ile birlikte televizyon izlerken ekranin için bir kararti oldugunu fark eden Atici, dikkatli bakinca cismin kurtçuk oldugunu fark etti. Bunun üzerine aile, durumu teknik servise bildirdi. Eve gelen teknik servis, ekranin içinde kurtçugun yuva yaptigini tespit etti. Ekip daha sonra televizyonun içinde bulunan kurtçuk ve yuvasini çikartti.

Televizyonu geçtigimiz yil aldiklari ifade eden Hacer Atici, "Kurtçugu 15 gün önce fark ettik. Televizyon izlerken ben ekranda toz oldugunu zannettim, kalkip silmek istedim. Daha sonra kedimiz ekranda kurtçugu görünce patilemeye baslamis. Çocuklar detayli inceleyince kurtçugun oynadigini fark etti. Biz de durumu teknik servise bildirdik. Teknik servis gelip çikardi" dedi.

Durumu teknik servise anlattiklarinda çok sasirdiklarini dile getiren Atici, "Daha önce böyle bir sey ile karsilasmadiklarini bize söylediler. Hatta orda bir bayan siz yanlis görüyorsunuz, toz falandir dedi.

Biz de hayir dedik, asagi yukari hareket ediyor dedik. Gelip bakinca onlarda çok sasirdilar. Çikardilar, içinde kurtçuk yuva yapmis" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile