Kurtlar Vadisi Müzigi Esliginde Silah Atarak Taki Törenine Girmislerdi

Kurtlar Vadisi Müzigi Esliginde Silah Atarak Taki Törenine Girmislerdi

Sakarya’nin Hendek ilçesinde düzenlenen dügünde taki törenine Kurtlar Vadisi müzigi esliginde katilarak yanlarinda bulundurduklari silahlar ile havaya ates açan 3 kisiye bin 720’ser lira para ceza kesildi.

Videonun, sosyal medyada ‘Halayim ben hala, çocuklarim varken beni kimse yikamaz’ notu ile paylasilmasi ise dikkatlerden kaçmadi.

Sakarya’nin Hendek ilçesi Çamlica Mahallesinde geçtigimiz günlerde bir dügün töreninde Kurtlar Vadisi dizi setlerini aratmayan görüntü yasandi. Dizinin müzigini açan bir grup, ellerindeki silahlari atesleyerek taki törenine dogru ilerledi. 7’den 70’e insanlarin oldugu dügünde gerçeklesen magandalik anlari ise sosyal medyadan paylasildi. Görüntülerde, bir kadinin ön tarafta yürümesi ve arkasindan gelen gençlerin silahlarini pes pese atesleyerek, taki törenine dogru ilerledikleri görüldü.

Olay sonrasinda Sakarya Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler harekete geçti. Görüntülerin incelenmesinin ardindan sahislar tespit edildi. Ekiplerce olaya iliskin 3 kisi gözaltina alindi. Karakola getirilen 3 sahis hakkinda adli islem baslatilirken, bin 720’ser lira da para cezasi kesildi. Öte yandan, görüntünün sosyal medyada, “Halayim ben hala, çocuklarim varken beni kimse yikamaz” notu ile paylasilmasi da dikkatlerden kaçmadi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile