Kurtlar Vadisi Pusu 160. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Kurtlar Vadisi Pusu 160. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 160. Bölümüyle 24 Mayıs Perşembe akşamı TNT ekranlarında yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 160. Bölüm özeti ve fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 160. bölüm özeti:

Memati, Selvi'nin hapisten kurtulacağına inanmaktadır. En büyük destekçisi Savcı Leyla'dır. Memati, düğün tarihini bile almıştır. Leyla, Selvi'yi kurtaracak ufacık bir delil bulabilmek için her yolu denemektedir.

Pusat, Zaza'yı ve yeğenlerini almıştır. Onlardan intikamını almak isteyen Pusat, işkenceye başlar. Ancak son anda gelen sürpriz isim, Zaza'yı Pusat'ın elinden alır.

Polat Alemdar ise Kara'yı bulmak için harekete geçer. Onu, Kandil'e götürülmeden Cemal'in elinden almak istemektedir. Polat ve ekibi, Cemal'in Kara'yı götürmek için kullanacağı yolu öğrenir ve Kara'yı alabilmek için pusu kurarlar. Ancak onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Tüm bunlar ve daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 24 Mayıs Perşembe akşamı TNT'de yayınlanacak aksiyon ve heyecan dolu 160. bölümünde olacak...

Kurtlar Vadisi Pusu 159. Bölümde Neler Yaşandı:

Selvi ,savcılığa giderek Yaşar Ağa'nın oğlu Kenan'ı öldürdüğünü itiraf ederek teslim oldu.Mahkemeye çıkartılan Selvi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Hüsnü ise Memati'ye giderek pisikolojik raporu olduğu için cezai ehliyetinin olmadığı ve Selvi'nin suçunu üstleneceğini söyledi.Memati ise bu teklifi kabul etmeyerek Hüsnü'yü evinden kovdu.Fakat Hüsnü,Memati'nin sözünü dinlemeyip savcılığa giderek,Kenan'ı kendisinin öldürdüğünü ve tatbikat yaparak olayı itiraf etmek istediğini söyledi.

Pusat ise uzun zamandır intikam almayı beklediği Zaza ve yeğenlerini ele geçirdi.Zaza'nın kendisine yaptığı işkenceleri unutmayan Pusat, kerpetenle Zaza'ya işkence yapacağının sinyallerini verdi.

Polat ise kendisine Kara'nın teslim edilmesi halinde elinde tuttuğu adamları ,Polat'a iade edeceğini söyleyen Kendal ile anlaşma yaptı.Bunun üzerine Polat Alemdar ve adamları plan yaparak Kara ile Cahit'i takas ettiler.Kara'yı götürdükleri yeri, takip ederek öğrenme planı yapan Polat ve adamlarının planları tutmadı.Polat ise bu sefere Kendal'a kadın gönderen bir kuaför üzerinden Kendal'ın yerini öğrendi.Fakat bu sırada Kendal,Kara'yı terör örgütünün metropol sorumlusu olan Cemal'e teslim etmekteydi.Teslimat sırasında Kendal'ın evine varan Polat,Kendal ve adamları ile çatışmaya girdi.Bu karmaşayı fırsat bilen Cemal ise,Kara'yı alarak oradan kaçmayı başardı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile